Lähes vuosi on mennyt edellisestä kirjoituksesta. Vuosi on ollut kiireinen, ja blogi on saanut jäädä oman onnensa nojaan. Nyt yritän muistaa silloin tällöin käydä päivittämässä tärkeimpiä kuulumisia, pysyypähän tapahtumat itselläkin paremmin muistissa kun on joku paikka, josta tarkastaa tapahtumat ja oikeat ajankohdat.

Vuodessa on tapahtunut paljon. Koiramäärä on lisääntynyt yhdellä, joskin saksanpaimenkoiraneito nimeltä Cora asuu kasvatusperheessä Ylivieskassa. Tarkoituksena on katsoa millainen urheilukoira tytöstä kasvaa isoksi tultuaan, ja mikäli terveys ja ominaisuudet ovat passelit käyttöön tarkoitetulle saksanpaimenkoiralle, otan Coran itselleni joksikin aikaa kisakoulutukseen. Kenties neidistä tulee kennelini kantanarttu jonakin päivänä...

Kennelnimikin on tosiaan tullut anottua ja Kennelliitto myönsi Yumbone's -kennelnimen meille alkuvuonna 2011. Cora on hankittu kasvatustoimintaa silmällä pitäen.

Devin kanssa on käyty ensimmäiset tokokokeet kesäkuussa 2011 sen ollessa 11kk ikäinen. Tuloksena kisasta tuli ALO1, 186p, KP ja 3. sija. Ihan hyvin vuoden ikäiseltä parsonilta :) Seuraavat kokeet meillä on lokakuussa 2011.

Capo saavutti suojelun avoimesta luokasta IPO2 koulutustunnuksen kesäkuussa 2011 pistein 290 (A100, B90, C100). Voittajaluokkaan olemme menossa lokakuussa 2011.

Yasso on eläkkeellä kilpailutoiminnasta, sillä sen selkä on tänä vuonna oireillut epätasaisesta rasituksesta kuten pallon heittelystä. Suojelua emme ole tästä syystä ottaneet ollenkaan, tottista treenataan silloin tällöin mielenvirkistykseksi. Katsotaan jos Yasso pysyy kunnossa, kenties meidät nähdään ensi vuonna FH-kisoissa.

Tällä hetkellä laumamme olinpaikkana on Tampereen Hervanta, mutta marraskuussa on muutto Joensuuhun. Siellä sitten edessä taas uudet maisemat ja uudet kujeet!